Himmel, se Havet!

Duften af nybagt brød

mandag 8. juni 2009klokken 19:25 · 3 kommentarer · Bagning, Bøgernes verden, Film

Ja, så er det overstået. Krig og Fred er færdigkigget i begge udgaver, og jeg må sige, at den gamle BBC udgave fra 1972 er, og bliver vinderen. Den har godt nok også ti timer mere, end den anden udgave fra 2007, at gøre godt med. Men alligevel. BBC vinder også stort på langt bedre skuespillere, og fantastiske kostumer.

Brød måtte der til, og midt i al kiggeriet, fik jeg presset en flok abrikoser og pærer til saft og snask, som skulle i dejen. Jeg skar denne gang gærmængden ned til en halv pakke, og rørte den ud i lidt vand. Herefter tilsatte jeg saft og snask, kanel, hakkede hasselnødder, sukker og mel.

Og så derudaf.

Mens jeg gnasker velfornøjet på en nybagt bolle, undersøger jeg priser. Krig og Fred i bogform, bliver næsten projekt, og jeg har besluttet mig for den sidst udgivne, og uforkortede udgave fra G.dk. Det skal nok blive sjovt med 1440 sider, og en hulens masse personer.

Værs’go og læs!, siger man vel bare?

Did you like this? Share it:

3 kommentarer indtil videre ↓

 • Losarinas mor

  Mums siger jeg 🙂
  Respekt for du kaster dig ud den moppedreng af en bog !
  Har 2 tykke bind liggende….En bogklub udgave, der ikke blev afbestilt.. Og har aldrig læst den..

 • Ibs

  Hvis du en dag får lyst til endnu et projekt, så kan du låne den af mig på originalsproget 😉

 • Pernille på 1.

  Ja med så mange sider bliver der da lige læsestof til et par dage. 🙂
  Dit brød ser bare rigtig lækkert ud 🙂
  Knus

Læg en kommentar

Jimmy