Himmel, se Havet!

Soltørst

lørdag 31. januar 2009klokken 15:51 · 2 kommentarer · Køkkenskriverier

På trods af de opmuntrende yndige vinterblå farver, der hænger i udsigten, må der alligevel stærkere midler i brug. En brøddej er blevet klasket sammen med ingredienser, der minder om sol og varme.

Blodappelsiner, cashewnødder, tørrede abrikoser og en revet gulerod. Rapsolie, vand, salt og lidt gær, der blev opløst i sirup. Melblandingen bestod i hverfald af durum, men resten af indholdet har jeg glemt. Det sker, at jeg hælder forskellige typer sammen i en bøtte, og bagefter glemmer jeg gladeligt, hvad det var, der blev blandet sammen. Jeg vil gætte på økohvede og lidt ølandshvede.

Opvasken er væk, og bordet står klar til leg med peberfrugter, og det slår mig, at der er temmelig meget orange, gul og rødt blandet ind i dagens retter, så det bliver næste umuligt at få presset den planlagte blomkålssuppe ind i det billede.

Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy