Himmel, se Havet!

Bare en salat

tirsdag 28. oktober 2008klokken 18:39 · 2 kommentarer · Køkkenskriverier

Jeg serverer lige en ekstra særlighed. Dybt i mit hjertes indre, er jeg af den mening, at det hedder makrel, som det staves og ikke markral, som mange udtaler navnet på denne dåsefisk.

Jeg holdt engang foredrag i naturhistorie – ja, det var dengang – om makrellen, og hele klassen lå flade af grin over min udtalelse. Herefter skiftede jeg næb, og rappede op om makraller, ligesom alle de andre.

Idag får vi bare en salat. Makrel i tomat mikset med småtskåren peberfrugt, karse, Hellmanns og krydderier som salt, peber og paprika. Til dessert en milkshake rystet sammen af mælk, fløde, mango og melon.

Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

  • Gitte

    Uhhhmmm, det lyder godt nok som en lækker menu – både salat og shake.
    Jeg er en af dem, der taler om “markraller” – i stedet for makrel. Jeg kendte engang en pige fra Silkeborg egnen, hun udtalte også fisken som makrel, og man kunne høre i´et i silkeborg osv – jeg fandt det ganske charmerende.

  • Losarinas mor

    Dit “bare” mad er så lækkert 🙂
    Nyd dine dage i Jylland !

Læg en kommentar

Jimmy