Himmel, se Havet!

Bare en salat

tirsdag 28. oktober 2008klokken 18:39 · 2 kommentarer · Køkkenskriverier

Jeg serverer lige en ekstra særlighed. Dybt i mit hjertes indre, er jeg af den mening, at det hedder makrel, som det staves og ikke markral, som mange udtaler navnet på denne dåsefisk.

Jeg holdt engang foredrag i naturhistorie – ja, det var dengang – om makrellen, og hele klassen lå flade af grin over min udtalelse. Herefter skiftede jeg næb, og rappede op om makraller, ligesom alle de andre.

Idag får vi bare en salat. Makrel i tomat mikset med småtskåren peberfrugt, karse, Hellmanns og krydderier som salt, peber og paprika. Til dessert en milkshake rystet sammen af mælk, fløde, mango og melon.

Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy