Himmel, se Havet!

Så kører det

tirsdag 23. september 2008klokken 17:45 · 2 kommentarer · Tanker om ting og tilstande.

Jeg arbejder på at nå forskellige mål. Nogle ligger tæt på, andre er temmelige meget mere langsigtede. Jeg skriver dagligt et par ord i min lille bog ‘Målrettet’. Ikke altid noget, der har med sagen at gøre, men efterhånden, som siderne fyldes ud med noter om dit og dat, skinner en sammenhæng alligevel igennem.

Afbrænding af japansk røgelse, som en nogenlunde fast daglig forteelse, var et af målene, og jeg kan så småt konstatere, at den er ved, at være der. Jeg mediterer så reglemæssigt, som jeg ønsker det. Det er snart blevet en vane, som jeg ikke behøver at bruge så meget krudt på. Det sker bare, ligeså naturligt som tandbørstning, eller indkøb af kattemad.

I dag, skulle jeg have brændt et klip af på kortet til en omgang fællesmeditation, men der er meldt aflysning, så jeg har en hel lang aften forude. Og, hvad kunne være bedre end at smide mig i sofaen, og fyre nogle fede DVD’er af på den lånte spillekonsol? Med garnvinding og opslag til valket hut. Med Mick i topform.

Nej vel, så den tager jeg.

Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

  • fiskerfernandez

    Laekkert, det vil jeg ogsaa goere.

  • Kontorchefen

    Den fedeste film. Underligt men nok fordi der er brugt så mange kameraer, det er lige som selv at stå på scenen. Og når man nærmer sig trommesættet så spiller det højre osv. Jeg så i en biograf med level 7. Så levende film. Var så heldig at Stones besøgte min by for et par år tilbage og nød det.
    Ang. hindbær… Jeg har masser nu også som dig.

Læg en kommentar

Jimmy