Himmel, se Havet!

Flyv fugl

mandag 1. september 2008klokken 17:18 · 8 kommentarer · Nuet

Det var mit håb at vågne frisk som en havørn, og det gjorde jeg på sin vis også, men en meget lavtflyvende én af slagsen. Faktisk har den fløjet med haleroret i vandskorpen det meste af dagen, og det hele startede allerede i går aftes.

Jeg sluttede min aften tidligt, men lige inden jeg ramte boxmadrassen, ordnede jeg en regning eller to. Et par mail eller to. Og så videre.

For et stykke tid siden, havde jeg fået besked om, at varmeregnskabet var gjort op til min fordel, og jeg skulle derfor have tretusinde kroner tilbage, så jeg tjekkede lige om, de nu havde husket at modregne dette beløb, som lovet i det dengang fremsendte brev. Det havde de. Men, de havde også huske at modregne noget efterregulering af husleje, som svarede til returbeløbet for varmen. Altså, nul-dyt tilbage til mig.

Så gik jeg i seng! Vågnede op i morges, som en havørn med et meget lille halshul, samt en hel stribe af intense nys i rap. Ak ja, og videre frem i skoen. Jeg gjorde, hvad man nu gør om morgenen, og trillede derefter ned på gaden, og svang mig op på…

Nej, det gjorde jeg nemlig ikke, for den var væk! Cyklen! Selvfølgelig var den det, hvad ellers?

Indtil videre er jeg derfor gået lidt i stå, for mine ben er ikke til al for mange gåture, og mine hænder er ikke til al for meget slæberi. En cykel er for mit vedkommende uundværlig, og jeg kunne egenlig godt dreje halsen om på den båtnakke, der har stjålet den. Så er det sagt!

Om lidt skal jeg rode papirer frem, og melde til politi og forsikring, igen. For det er ikke mere end en lille måneds tid siden, at Bjørnen fik stjålet sin cykel. Bagefter skal jeg se, om det virkelig kan lade sig gøre at stampe penge op af jorden, for det er den eneste mulighed, jeg p.t. har til min rådighed.

Behøver jeg tilføje, at det lokale supermarked prøvede at snyde mig for rabatten på de blomsterløg, som jeg håber at finde tid og solskin nok til at få lagt i jorden i løbet af ugen?

Did you like this? Share it:

8 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy