Himmel, se Havet!

Gudinden

tirsdag 29. juli 2008klokken 11:51 · 4 kommentarer · Katten.

Jeg fatter det ikke! Hun skal absolut ligge og ligne noget, der har det alt for varmt inde i en af de stuer, hvor temperaturen efterhånden er havnet på 29 grader. Hvis hun bevægede sig over i den anden side af lejligheden, kunne hun nyde en lavere temperatur, skygge, samt en afsvalende brise i ny og næ.

Jeg ved godt, at det siges, katte elsker at slikke sol, men jeg kan også godt se forskel. I formiddags, lå hun på spisebordet og elskede solstriberne, men nu ligger hun under spisebordet, som en stor bunke støn af varme.

Det eneste, der kan få hende på poterne, er når jeg rumsterer med at lægge vasketøj sammen, så tror hun, støvsugeren også skal frem, og den kan hun simpelhen ikke fordrage.

Did you like this? Share it:

4 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy