Himmel, se Havet!

Første skål.

mandag 31. december 2007klokken 14:33 · 3 kommentarer · Nuet

Aspargeskartofler vendt i en salsa af pelsede peberfrugter, hakket bredbaget persille, olivenolie, saft af både citron og appelsin, salt og peber.

Jeg har overvejet en underblog med opskrifter, men ved ikke om det er en god ide? Er der andre måder?

OPDATERING. Der er også en spiseskefuld meget finthakket rødløg i.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Did you like this? Share it:

3 kommentarer indtil videre ↓

  • Regitze

    min mening. jeg synes, du bare skal blogge i et syndigt rod. ellers får jeg aldrig inspiration:) man kan jo altid bruge de hersens tags.
    og ha nu et godt nyt år, Sifka. tusind tak for i år. jep, jeg glæder mig også til at sidde sammen på ubestemt tid og tale og lytte.

  • Pedrsn™

    nej nej os med hang til faste rammer – systemer – og kategorizeringer vil æælske en underblog eller lign. med opskrifter ;)

  • Zette

    Jeg holder med Regitze. Fortsæt med dagligdag og mad i skøn forening – lad os blive overrasket, når vi åbner din blog. Men tags ud fra ingredienser og andet er en god ide!

Læg en kommentar

Jimmy