Himmel, se Havet!

Fremadrettet.

mandag 31. december 2007klokken 11:58 · 7 kommentarer · Nuet


2007 var året, hvor jeg pressede mig, fra stress og smadret selvværd, fremad til jeg igen fandt fødderne, og fik fodfæste. Det var også året, hvor jeg for alvor standsede op, og så mig selv, og ikke mindst min tro følgesvend, meget dybt i øjnene. Gjorde front og kom videre. Genvandt fornøjelsen ved at være glad og håbefuld med en vis portion fandenivoldskhed lurende.

Og det er godt, for det giver mod, og gør nysgerrig.

Nysgerrig nok til at give sig i kast med bloggeriet, og det har betydet meget for mig. Nok mere end nogen aner. Bloggeriet har åbnet en interessant verden af ord og billeder, andre kreative udfoldelser, samt den ro der følger med godt tidsfordriv.

Jeg fortsætter at blogge lidt endnu, for jeg synes, at jeg er sluppet ganske pænt fra det, og jeg er desuden faldet pladask for at bevæge mig rundt i en verden befolket af alle jer kreative og interessante mennesker. Jeg har glædet mig over alle jeres kommentarer og alt det andet, der er fulgt med. Jeg har glædet mig over at møde nogen af jer i levende live, og det gør jeg gerne igen og gerne med nye deltagere.

Nu ser jeg frem til en længe ventet nytårsaften uden angst og bekymring. Jeg tror på det, og glæder mig over, at vi her i hytten igen har fast grund under fødderne.


Rigtig godt Nytår!
Did you like this? Share it:

7 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy