Himmel, se Havet!

Eat Pray Work

torsdag 13. januar 2011klokken 15:59 · 5 kommentarer · Tanker om ting og tilstande., Ve og vel

Bjørne kan ikke leve af blåbær alene, kød må, og skal der til, men Bryggeboets egen bjørn stillede sig dog ikke helt på bagbenene, da jeg begyndte at lufte en ugentlig vegetarisk dag. Eller to? Måske, ing’!?Brumme, brumme, og bare det bliver ordentligt! Det betyder oversat, at vegetarisk ikke bare skal være en omgang hastigt sammenrodet grøntsagssuppe.

Nej, ordentlig mad, tak!. Så frem med ‘Grundbogen i god behandling af Grøntsager’ og løbende eksperimenter udi ‘Nyt Nordisk vegetarisk Hverdagskøkken’. Det skal nok blive sjovt.

Jeg har fået opgraderet min meditation, og kører nu med kæde. Min meget flinke, søde og dygtige meditationslærer har udstyret mig med et nyt mantra og en ny teknik, som praktiseret første gang forgik både fumlende, og famlende.

Nu kører det imidlertid, og perlekæden løber let gennem fingerne, mens jeg stiler mod indre stilhed. Ren hippie, og rigtig, rigtig dejligt.

Fra første januar har Københavns Kommune søsat deres strukturændring for daginstitutionerne, og i går mødte vi realiteterne, og den nye boss. Hold da fast!, hvor skal vi spare og nedskære, siger jeg bare. På trods af det er jeg underligt nok rimeligt fortrøstningsfuld.

Men mere siger jeg ikke om den sag ligenu, for jeg er snoske-træt efter tre nætters enten urolig, eller ingen søvn. Natunderholdningen har budt på vilde kløe- og hosteanfald efter en vel overstået influneza, og så selvfølgelig lidt tanker i nat over de nye tilstande.

Nu vil jeg lige finde fødderne, så finder jeg nok også resten. Men, selvom januar har budt på både det ene, og det andet, føler jeg mig allerede hjemme i det nye år, og synes bestemt, at jeg er kommet helt fint fra start med mine fokuspunkter for 2011.

Did you like this? Share it:

5 kommentarer indtil videre ↓

 • Marianne

  Jeg bliver da nødt til at finde et sted jeg kan lære god meditation- tror det vil gøre mig rigtig godt.
  Det lyder tihvertifald :0) rigtig godt.
  Uhh, en vegetarisk dag, ja det er et ømt punkt for mange – hos os hedder det en grøddag 😉
  Håber du finder god hvile og er frisk til en ny dag i morgen.

 • Zette

  Bjørnen er herlig. Ordentlig mad. nemlig. Hvorfor er det eneste vores møgregering kan skære ned i den offentlig sektor? Hvorfor kan de ikke lægge ekstra skat på fladskærme, forbrugsgoder og den slags, som vi køber for meget af. pengene kunne vel så bruges til, ja bl.a. daginstitutioner

 • Susanne

  Dejligt at du har fået en god start på året – og det med kæden, ja, det har jeg hørt skulle være meget givende!

 • visitsen

  Dejligt at høre.

  2011 har indtil videre passet mig som en lidt for stram kjole, der strammer og gnaver og gør det svært at trække vejret helt ned i maven … men jeg er sikker på at lige om lidt bliver det bedre og kjolen og året kommer til at passe helt rigtig.

  Og det er jeg også sikker på kommer til at ske for dig.

 • Lotte

  Det kan godt tage lang tid at finde ind til kernen i sig selv. Det tog mig næsten 3 år i terapi. Nu føler jeg mig i harmoni og balance med mig selv. Det afstedkom så også en skilsmisse efter 30 års ægteskab.

Læg en kommentar

Jimmy