Himmel, se Havet!

Eat Pray Work

torsdag 13. januar 2011klokken 15:59 · 5 kommentarer · Tanker om ting og tilstande., Ve og vel

Bjørne kan ikke leve af blåbær alene, kød må, og skal der til, men Bryggeboets egen bjørn stillede sig dog ikke helt på bagbenene, da jeg begyndte at lufte en ugentlig vegetarisk dag. Eller to? Måske, ing’!?Brumme, brumme, og bare det bliver ordentligt! Det betyder oversat, at vegetarisk ikke bare skal være en omgang hastigt sammenrodet grøntsagssuppe.

Nej, ordentlig mad, tak!. Så frem med ‘Grundbogen i god behandling af Grøntsager’ og løbende eksperimenter udi ‘Nyt Nordisk vegetarisk Hverdagskøkken’. Det skal nok blive sjovt.

Jeg har fået opgraderet min meditation, og kører nu med kæde. Min meget flinke, søde og dygtige meditationslærer har udstyret mig med et nyt mantra og en ny teknik, som praktiseret første gang forgik både fumlende, og famlende.

Nu kører det imidlertid, og perlekæden løber let gennem fingerne, mens jeg stiler mod indre stilhed. Ren hippie, og rigtig, rigtig dejligt.

Fra første januar har Københavns Kommune søsat deres strukturændring for daginstitutionerne, og i går mødte vi realiteterne, og den nye boss. Hold da fast!, hvor skal vi spare og nedskære, siger jeg bare. På trods af det er jeg underligt nok rimeligt fortrøstningsfuld.

Men mere siger jeg ikke om den sag ligenu, for jeg er snoske-træt efter tre nætters enten urolig, eller ingen søvn. Natunderholdningen har budt på vilde kløe- og hosteanfald efter en vel overstået influneza, og så selvfølgelig lidt tanker i nat over de nye tilstande.

Nu vil jeg lige finde fødderne, så finder jeg nok også resten. Men, selvom januar har budt på både det ene, og det andet, føler jeg mig allerede hjemme i det nye år, og synes bestemt, at jeg er kommet helt fint fra start med mine fokuspunkter for 2011.

Did you like this? Share it:

5 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy