Himmel, se Havet!

Hjertekål

torsdag 22. juli 2010klokken 14:50 · 3 kommentarer · Indkøb, Køkkenskriverier

Denne sommer har jeg haft et spidskål indenfor min rækkevidde, så ofte det var ladsiggørligt. Jeg er vild med spidskål. Sommerhvidkålene er også dejlige, især dem med lidt svagt rosa på de dugfriske blade. Den blide rødmen, har ikke en døjt indflydelse på smagen. Det er bare smukt.

En skarp kniv og et bræt, så er jeg henført kørende, og lader roen falde, og tankerne flyve.

I dag stod jeg i min yndlingsbutik med et spidskål i mine hænder. Der var dug, sprødhed og det hele. Uvist af hvilken årsag lod jeg det fare, hvilket jeg inderligt fortrød, da jeg lidt senere stod i det lokale-lige-neden-om-hjørnet-supermarked, og hverken kunne få friske brune champignon, eller bedugget spidskål.

Satans også! I morgen lader jeg mig ikke narre, for en weekend uden spidskål, går simpelhen bare ikke.

Did you like this? Share it:

3 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy