Himmel, se Havet!

I går…

søndag 27. maj 2007klokken 19:09 · 8 kommentarer · Nuet

tog jeg en mørbrad og pudsede af med den gode kniv. Derefter blev den skåret i skiver, der blev klappet lidt. Nede i pudderposen, blev bøfferne rystet godt sammen med paprikaparafumeret mel, samt salt & peber.

En flok mørke champignon blev nænsomt renset og skåret i stykker og bragt sammen med en rest forårsløg delt i kvartér. En mellemstor håndfuld røde flasketomater i ministørrelse blev halveret og tilføjet.

En hed, tør pande ventede på svampene og efterhånden, som de afgav duft og energi, blev løg og tomater tilsat. Det hele blev badet i friskpresset citronsaft. Drysset med hjemmegjort krydderurtesalt, derefter overhældt med tyk fløde og siden flyttet af vejen på komfuret.

Basmatiris blev vasket til vandet var krystalklart. En lille gryde med spildkogende vand, tilsat rosa saltkrystaller og et skvat olie ventede. Risene blev kogt på svageste blus i 10 minutter, hvorefter ilden blev slukket og de ventede under dynen, mens bøfferne blev stegt.

Alt blev anrettet på de lyseblå hverdags og båret ind.

Ligenu snurrer en portion hakket kalvekød med olivenolie i den store pande, men det er til en senere lejlighed, for nu skal vi ha’ sushi.

Did you like this? Share it:

8 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy