Himmel, se Havet!

Dag 3 Ry morgen

fredag 1. august 2008klokken 09:43 · 5 kommentarer · Ud og se og hjem igen.

Det er lidt underligt at skulle sove et sted man ikke kender den første nat. Sammen med en kat, hvis vaner man heller ikke kender. Men alt taget i betragtning, sov jeg faktisk rigtig godt.

Det blev endnu en solrig morgen, der brød ud af dagen, og jeg ved faktisk ikke rigtig, hvordan den kommer til at udvikle sig. Skulle den gå i retning af noget stillestående, er det helt i orden, for bare nydelsen af stilhed, højt til loftet og en dejlig terrasse er vidunderligt.

Jeg har også gæster på trapperne, ja ok, de står ikke lige foran dørtrinnet, men jeg kan godt lide at være i god tid med forberedelserne, så der vil min opmærksomhed også være at finde.

Morgenen er gået med æg-i-hul, te og lokalavislæsning. Katten er fodret og klappet, mens fjernsynet snakker lidt i baggrunden. Septemberalfens mor kommer vist snart en tur forbi, og jeg tøffer rundt og ‘bara luktor på blommorna’.

Did you like this? Share it:

5 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy