Himmel, se Havet!

Dag 2 Ry.

torsdag 31. juli 2008klokken 16:54 · 3 kommentarer · Ud og se og hjem igen.

Jamen, se bare! Nu er jeg kommet i hus og på net, i hus. Og med billeder! Her er simpelhen så dejligt. Septemberalfens mor og jeg har shoppet vildt i Ry, hvilket kom helt bag på os begge.

Jeg er ved at indrette mig efter, at jeg er kommet hjem med poserne fulde af mad, drikke, tøj, toiletartikler og ikke mindst nye strikkepinde og garn fra den lokale strikkebiks, som er helt vidunderlig.

Jeg har knoklet med en lånt bærbar, et netstik og en masse kabler, men nu er jeg altså på, og selvom jeg skal vænne mig til langsommere forhold, er det absolut bedre end ingenting.

En ting jeg har bidt mærke i, er at folk har en milliard kanaler på deres fjensyn herovre. Jeg har med et halvt øje set et fedt program om brød, samt en dokumentar om Frida Kahlo, som var enormt spændende. Forøvrigt har min vært fornylig opdaget Neil Young, og har allerede en rigitg, rigtig pæn samling cd- og dvd’ere. Hvor fedt er det lige!

Billedet? Det er min vært Rosita, som jeg er feriebarn hos, og hun er rigtig sød.

Did you like this? Share it:

3 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy