Himmel, se Havet!

Usynlig?

onsdag 27. februar 2008klokken 17:11 · 4 kommentarer · Øjeblikke.

Min Messenger er nede, så jeg kan ikke kommunikere ad den vej og jeg kan således heller ikke, hverken skrive eller læse mails. Jeg modtager heller ingen kommentarer og det kan så være, hvad det være vil, men jeg synes at nogle af de kommentarer, jeg afleverer rundt omkring, ikke er der, når jeg senere kigger forbi. Mit mobilabonnement er næsten gået i stå, for jeg får ingen opkald eller SMSer. Fastnetteren er groet til i støv og spindelvæv.

Er jeg mon blevet usynlig? Måske er jeg her slet ikke? Måske står jeg inden i en osteklokke og banker på glasset?

Did you like this? Share it:

4 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy