Himmel, se Havet!

Uklarhed i rene omgivelser.

lørdag 23. februar 2008klokken 18:47 · 2 kommentarer · Kreativitet

Hvis nogen havde forventet billeder allerede i dag, bliver de skuffede, men jeg har fået rene gulve og sat gang i vaskemaskinen. Jeg holder billederne fra livet lidt endnu, mens jeg i tankerne leger med mulige emner.

Den sorte gryde er smidt på ilden med schnitzelkød i strimler, gulerødder, flåede tomater, rød- og hvidløg, samt små uskrællede kartofler. Simremad noget tid endnu og derefter et skævt fløde. Krydringen er klaret med bacon, peber og paprika.

Så alt i alt er her tilfredshed og en god duft af weekend.

Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy