Himmel, se Havet!

Alle gode gange tre.

tirsdag 29. januar 2008klokken 20:11 · 2 kommentarer · Strik, Ve og vel

Maden bliver, hvor den skal og jeg har nu fået tre nogenlunde normale måltider. I morgen skal jeg på jobbet igen, samler tråden op, hvor jeg tabte den, og jeg glæder mig.

Suppen blev så god som forventet, og der var også energi til en pladefuld durumboller med oregano. Pludselig slår det mig, at jeg glemte at komme oregano i suppen, men det var ikke noget, vi lige opdagede, da vi sad ved bordet, så pyt.

Jeg har forsøgt mig med noget mere sort silkestrik, men det driller lidt, og er derfor lagt lidt til side. Det blev til fordel for Bjørnens Brosten, og selvom fingrene ikke er helt på toppen, er det dejligt at have ordentligt strikketøj i hænderne igen, så jeg er glad. Rigtig glad.

Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy