Himmel, se Havet!

Sort silkespids.

tirsdag 29. januar 2008klokken 10:51 · 4 kommentarer · Strik, Ve og vel

Jeg har en yndlings sort overdel, der har en kedelige hang til at blive lidt for udringet. Nu har jeg strikket en serie sorte spidser i blødt silkegarn. Rækken er derefter blevet hæftet på hver sin skuldersøm, og sidder nu som en løs detalje, og løser problemet.

Jeg er tappet for energi efter al uglegylperiet, men jeg har lige spist ‘vand og brød’ til morgenmad, og krydser fingre for, at det bliver, hvor det skal.

Did you like this? Share it:

4 kommentarer indtil videre ↓

 • Anne

  Rigtig fin og god idé, Sifka, du folder dig da rigtigt ud i disse dage .

  Håber at hjemmedagen gør dig godt.
  Knus herfra…

 • Tina

  Rigtig fin idé 🙂 Dejligt at få gjort en dejlig bluse endnu bedre 🙂

 • Madame

  Sikke en god idé! Det ser meget smuk og smart ud.

 • Kagekonen

  Hvor er det en fin ide, måske man skulle snuppe den, for jeg har også bluser der er lidt for udringede til min smag.

  Jeg håber du har det bedre idag, for det er da næsten ikke til at bære som du er ramt af det ene og det andet denne vinter. Men måske er det lige netop der problemet ligger, at det faktisk ikke rigtig har været vinter endnu og alle baktusser derfor stadig lever i bedste velgående.

Læg en kommentar

Jimmy