Himmel, se Havet!

Vise sten

tirsdag 1. juli 2014klokken 18:39 · Endnu ingen kommentarer · Cocktails, Ve og vel

P1240916

Der er en del ting, der er begyndt at virke til min fordel. Jeg afprøver, det der nu om dage betegnes som, No Poo. Og, det fungerer! Totalhærget hovedbund har fundet ro efter en uge uden shampoo. Vi taler psoriasis her.

Et simpelt miks af økologisk koldpresset kokosolie blandet med natron, udgør mit andet forsøg på at give et yderligere udbrud af psoriasis, der iøvrigt også driver mig til noget nær vanvid, kamp til odeurstregen. Og det virker!

Igen, vi taler psoriasis her. Ikke dermed sagt, at jeg har fundet de vises sten. Overhovedet ikke!

Måske har jeg til gengæld lavet jordens bedste lavendellimoncella?

Did you like this? Share it:

Ingen kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy