Himmel, se Havet!

Holms for hulan

lørdag 16. november 2013klokken 19:46 · 1 kommentar · Køkkenskriverier, Weekendsysler

IMG_0111Forberedelse til coleslaw, set igennem et cocktailglas med negroni. Det er lørdag, så det er tilladt. At drikke cocktails, og lave mad samtidigt. Og, klokken er forøvrigt langt forbi 17.00, the cocktailhour for alle.

I fryseren lå en portion pulled pork, og i fingrene lå en stor portion coleslaw, som nu trækker sig sammen i køleskabet. Når den ikke at toppe i dag, kan den bruges i anden sammehæng i løbet af de næste par dage.

MEN,  jeg er virkelig skuffet over en chokoladesandkage indkøbt hos Holms på Christianshavn. Tørt smuldereværk, uf! Og, desværre har jeg prøvet et før!

Jeg havde sent fri fredag, og var mærket af halsonde, hoste, og forkølelse, desuden nogle venstre-knæsorienterede mus, der pludselig valgte, at gøre vildt meget opmærksom på sig selv, og havde det ikke forholdt sig således, ville jeg have stået hos Holms og brokket mig, meget tæt derefter! Jeg spurgte ved købet meget specifikt, om den var saftig og lækker, og ja, var svaret. Men, Holms, desværre, her holdt den igen ikke!

Just nu sendes vidunderlige duftnoter ud i æteren, og alle, selv katten, ser frem til pulled pork fra fryser, opvarmet i ovn, og derefter serveret i bolle med blid coleslaw, der tilsat Danas vidunderlige eddike med æble og lavendel, gør det hele så andeledes, og skønt.

Did you like this? Share it:

Èn kommentar indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy