Himmel, se Havet!

Mulighedernes morgen.

tirsdag 1. januar 2008klokken 09:43 · 3 kommentarer · Nuet

Godmorgen og velkommen til et nyt år. Der er nu en oplagt mulighed for at starte på en frisk. Der er masser af blanke sider, der kan og skal fyldes ud med op og ned, ind og ud. Det er bare at gå i gang.

Jeg glæder mig over, at det er slut med julesul og nytårsknald for denne gang, og ser frem til et par feriedag uden højtider hængende over hovedet. Jeg er klar til udsalg, sparsommelighed, faste, bod og bedring. Ingen nytårsforsætter, men masser af god vilje.

Hvordan har du det?

Did you like this? Share it:

3 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy