Himmel, se Havet!

Den tredie skål.

mandag 31. december 2007klokken 15:58 · Endnu ingen kommentarer · Nuet

En af de gode gamle. Kidneybønner med guacamole og appelsiner. Den bliver først anrettet i sit fineste puds, lige før vi kaster os ned ved bordet. Jeg har hældt citronsaft som låg over avocadoen, så den ikke bliver brun.

Bjørnen har været på fiskedisk fra tidligt i morges. Han har brugt hele dagen på at koge ris og hummere. Bagefter skålede han, og de andre fiskediskere, godt nytår på den lokale vinbar. I champagne. Han tager lige en lille lur, inden Margrethe åbner ballet med en lille tale til folket. Gad vide om man er med i den i år?

Did you like this? Share it:

Ingen kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy