Himmel, se Havet!

Undulatbiscotti.

søndag 30. december 2007klokken 19:37 · 1 kommentar · Nuet

Eftermiddagen og det første af aftenen er gået med fjernsynskiggeri, avislæsning og forberelser i køkkenet. Jeg har lavet dej til kransekage, og opdagede desværre først bagefter denne mulighed, men det må blive næste gang. Det omtalte hørfrøskum bliver jeg nødt til at afprøve, for hvis det fungerer, som forventet, behøver jeg fremover ikke at tænke på om æggehviderne, er udsolgte, eller ej.

Når jeg sådan går og nusler i køkkenet, får jeg rodet ting og sager frem af gemmerne. Efterhånden gik det op for mig, at jeg havde nok til en omgang biscotti udfra dette grundlag. Jeg brugte blot hasselnødder og Strega i stedet for mandler og orangelikør.

Efterhånden, som bagningen skred frem, duftede der mere og mere som de frøblandinger, man kan købe til kanariefugle og undulater, og så lå navnet ligesom i luften. Smagen fejler ikke noget, der er ikke noget med fuglefrø her, men en dejlig orangesmag fra appelsinskal.

Tak Liselotte, for lån. Jeg allerede fundet mere frem af gemmerne, og har også en flaske Beumes de Venise stående, så nu bager jeg endnu en ny variant udfra dit udemærkede grundlag.

Did you like this? Share it:

Èn kommentar indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy