Himmel, se Havet!

Når jeg bli’r gammel

tirsdag 3. september 2013klokken 18:03 · 7 kommentarer · Fest og fejring

IMG_0011Så skete det i de dage, mens jeg holdt ferie. Jeg blev gammel. Fyldte 60 år, og holdt mit livs fest. Cocktailparty med flamenco for omkring fyrre glade gæster. Der nærmest tørlagde indholdet af min samlede cocktailbar. Fred være med dem, for de gav mig god respons på den gave, jeg havde lagt for deres fødder. De åd, og de drak, som meningen var.

Og, tak for det! Tak, for alt!

Nu er jeg kommet lykkeligt over på den anden side, og er altså gammel. Og nyder det, og øver mig på, at bruge det fornuftigt. Griner i hjørnerne. Griner langs panelerne. Griner stolpe op. Og stolpe ned. Sidder på bænke, og kigger ud over havet, måltiderne, menneskene, dyrene, omgivelserne. Og griner.

Jeg vil dø af grin. Vil jeg.

Grin!

 

Did you like this? Share it:

7 kommentarer indtil videre ↓

 • Anne

  Megaforsinket tillykke med fødselsdagen.
  Du er dejlig!

 • Sifka

  Tak i lige måde, altså det med dejlig:)

 • Anne Folehave

  Ja, tænk at man er så heldig at blive ældre. Nyd det. der så meget man kan sige og gøre, fordi man tit er den ældste tilstede.

 • susanne vestergaard

  Årh… fantastisk dejligt og livsbekræftende – jeg rundede ti år yngre end dig her midt august – og holdt fest for 56 kvindfolk i alle – A L L E – aldre… incl. de 6 af egen avl – og mænnerne – også de tre unge af egen avl samt diverse svigersønner og manden-min var opvartere og DE hyggede sig vildt med så mange skønne himpegimper omkring sig! Det er nemlig med at udnytte al den tid vi får her i livet, så den går med bedst muligt humør og liv og hverken de 40 – 50 eller 60 + skræmmer mig – så længe jeg kan sige, at jeg gør mit bedst for at nyde det allermest! Og alternativet er jo langt værre… nemlig ikke at blive gammel! Godt grin fremover!

 • Helle K.

  Du er skøn og dejlig 🙂 Tillykke med fødselsdagen, det lyder som den helt rigtige fejring.

 • Birthe

  Følger dig fordi vi er næsten samme alder, samme fag og næsten samme bosted og siger lev livet mens du har det hver eneste dag. Det prøver jeg, også fordi, der er mange der falder fra.

 • Sifka

  Velkommen Birthe, til at følge:) Og ja, vi skal prøve. Går det ikke den ene dag, prøver vi igen den næsten. Andet kan man ikke gøre.

Læg en kommentar

Jimmy