Himmel, se Havet!

Når jeg bli’r gammel

tirsdag 3. september 2013klokken 18:03 · 7 kommentarer · Fest og fejring

IMG_0011Så skete det i de dage, mens jeg holdt ferie. Jeg blev gammel. Fyldte 60 år, og holdt mit livs fest. Cocktailparty med flamenco for omkring fyrre glade gæster. Der nærmest tørlagde indholdet af min samlede cocktailbar. Fred være med dem, for de gav mig god respons på den gave, jeg havde lagt for deres fødder. De åd, og de drak, som meningen var.

Og, tak for det! Tak, for alt!

Nu er jeg kommet lykkeligt over på den anden side, og er altså gammel. Og nyder det, og øver mig på, at bruge det fornuftigt. Griner i hjørnerne. Griner langs panelerne. Griner stolpe op. Og stolpe ned. Sidder på bænke, og kigger ud over havet, måltiderne, menneskene, dyrene, omgivelserne. Og griner.

Jeg vil dø af grin. Vil jeg.

Grin!

 

Did you like this? Share it:

7 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy