Himmel, se Havet!

Ris og ratatouille.

fredag 28. december 2007klokken 20:46 · 4 kommentarer · Nuet

Man kan faktisk godt blive væk i en stak pair og fuldstændig glemme sig selv. Det gjorde jeg, og da jeg endelig fandt vej ud af bunken, skulle jeg finde på noget til aften. Bjørnen stemte for den gode gamle nisseret, risengrød her på falderebet.

Når jeg nu alligevel skulle stå der og røre i gryden, kunne jeg samtidig bruge tiden til at forberede et eller andet til i morgen. Så vil jeg være beredt, hvis jeg nu igen i morgen falder over noget tidstilsidesættende.

I skuffen lå der lidt af hvert, et par auberginer, røde peberfrugter, en bakke champignoner, rød- og hvidløg, tomater og et bundt timian.

Auberginerne blev skåret i tern og smidt i ovnen. Løg og hvidløg skåret i grove tern og svitset på panden i olie. Peberfrugterne blev renset og skåret i stykker og derefter smidt i sauterpanden, der allerede var i gang.

Efter en lille halv time i ovnen, kom auberginerne ud. De kom op til selskabet i panden sammen med tomater i kvarte og champignon. Timiankviste og bang, låg på. Simre, simre i noget tid indtil alt er skvattet sammen og risengrøden færdig.

Efter risengrøden kom ratatouillen i en boks og derefter i køleskabet. Her kan den stå og samle sig indtil i morgen, hvor den bliver selskab for et eller andet, som jeg ikke lige ved, hvad bliver.

Did you like this? Share it:

4 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy