Himmel, se Havet!

Blærerøvsbiks

tirsdag 30. juli 2013klokken 20:00 · 2 kommentarer · Køkkenskriverier

P1220889Åh, hvor jeg kender de der indlæg, oplæg, statusopdateringer med billeder af noget, der trækker vandet frem i mundhulen til flod, så man tror, at man skal drukne. Når man så nærlæser, er der en, til flere trylle-trylle ingredienser i spil, så næsen vokser lidt. Bare en lille smule.

Og tada, mine damer og herrrer, i dag er det lykkedes for mig, at kunne præsentere en simpel biksemad for guder tilsat trylle-trylle i form af hanlige agurkeblomster, som jeg via en opdatering på Facebook fandt ud af, ikke var til andet end pynt.

Økologiske kartofler fra et lokalt marked, squash og bønner fra haven. Lidt strimlet skinke, og endelig de smukke gule hanblomster, strimlet, og drysset ud over det hele. Og gu’filan smager det godt, og meget bedre end grøntsager fra supermarkedet. Og, agurkeblomsterne gør en helt mild forskel, for jo, de smager sgu af agurk, smager fint og sanseligt igennem.

Jeg forbarmer mig, og afslører en anden trylle-trylle ting. Chilisaucen fra ChuChum er blevet et af mine bedste kort på hånden, og jeg er ellers ikke den helt store chilivilly, men denne her, den holder.

P1220886

Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy