Himmel, se Havet!

Søndag, min søde skat

søndag 16. september 2012klokken 10:35 · 3 kommentarer · Weekendsysler

Søndagsstille luller jeg rundt, og plejer, hvad plejes kan. Katten ser til, og jeg går i køkkenet efter en lang tur på nettet i jagten på noget, jeg ikke ved, hvor lander. Katten ser til igen, efter jeg vender tilbage til skrivebordet og stolen, der kan dreje sig efter ens humør.

Jeg har rørt pandekagedej af den stenformalede hvedemel, bagepulver, kærnemælk, kardemomme, kanel, æg, citronolie og rosmarinhonning. En indskydelse hakker en håndfuld nødder, og smider den i skålen i sidste øjeblik. Riset rører, og jeg vender mig, og går tilbage til katten, bordet og stolen.

I dag skal vi have kaffe af den gode langsomme slags. Bønner der skal kværnes, vand der koges langsomt op, mens stempelkanden blankpoleres.

Søndag it is, Indeed.

Did you like this? Share it:

3 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy