Himmel, se Havet!

Også en slags femårsplan

torsdag 5. april 2012klokken 09:50 · 17 kommentarer · Blogleg

Tit har jeg kigget ud, og tænkt på, at nu burde jeg tage et billede. Af et eller andet, der taler smukt til mig. Men. Lang pause i den del af livet. Bloggen ligger øde hen, og kun de der er med på FB og WF ved, at jeg stadig er derude, og derinde, hvor jeg nu engang har bolig.

Men her. Nej. Intet. Rungende stilhed, kun afbrudt en en enkelt begivenhed, jeg ikke kan, og ikke vil udelukke. Imellemtiden er den treogtyveårige gået i lære som cykelsmed, og fred er med det. Hvilket han efterhånden har fortjent mange gange.

Og det med fred, gælder også mig, så det med freden er med os, er nok også grunden til tavsheden herinde. Og det er jo en slags guld, at være tavs og tænke. Over ting og sager. I fred for sabelkatte og andre skideirriterende væsner. Jo, det er bestemt guld værd, og en del af belønningen kunne måske være, at talen igen vil flyde som sølvstrømme gennem tasterne, og lande her.

Vi får se.

Tilsidst en tak til jer der læser, og har læst, hvis der ellers er nogen tilbage derude? Men tak, alligevel. Bloggen  fylder 5 år i dag, og måske er det skrivelysten, den pakker ud af det knitrende gavepapir.

Vi får se.

Did you like this? Share it:

17 kommentarer indtil videre ↓

 • Anne

  Tillykke med de fem…tillykke med tavsheden …tillykke med jer Sifka 🙂
  God Påske og inden længe må vi lave et årgangs-møde 🙂

 • Losarinas mor

  Tillykke med 5 årsdagen:-)
  Er glad for at høre nyt fra dig.
  Må påsken skænke jer mange dejlige stunder 🙂

 • Lene

  Tillykke med de 5 år, dejligt at høre fra dig, da jeg er en af de få, som kun er på nettet via bloglæsning 🙂

 • kagekonen

  Tillykke med de 5 år. Tænk engang at det snart er 5 år siden jeg slog vejen forbi og blev hængende, du er et fantastisk berigende bekendtskab 🙂

 • capac

  Fred med det. Det gør godt med eftertænksomhed. Og til lykke til en gammel medblogger!

 • lene linde

  Fred være med det……jeg kendte engang en, som brugte den vending, når der var noget, han ikke kunne gøre noget ved….gad vide….?….nå…fred være med det og tillykke med årsdagen. Håber virkelig, det var skrivelysten, der var i det knitrende papir….for det gør du dæleme godt…det med at skrive:0)

 • Marianne

  Tillykke med 5 årsdagen 🙂
  Skønt at se og læse dine ord igen – fred, ro og eftertænksomhed eller bare tænksom – ja det kan man godt have brug for – nogen gange kommer ord næsten af sig selv andre gange bli’r de væk næsten af sig selv.

  Varme tanker på en varm 5 årsdag .
  Marianne

 • Piskeriset

  Tillykke med blogfødselsdagen – dejligt at høre fra dig igen 🙂

 • Laila

  Dejligt at høre livstegn fra dig igen 🙂

 • Helle K.

  Tillykke med de fem år i går – jeg er her, men ikke så kvik, som jeg var 😉

 • Anne Folehave

  Dejligt at der lige er lidt lyd her på siden. Ja, fred er godt. Eftertænksomhed er nødvendigt, tid der til tages når den er der og det bare må være sådan. Kender det så godt. Glædelig påske til dig og “smeden” Min ældste søn roder også med at lave cykler nu og da, når der lige er tid og lidt kroner tiltrængt.

 • Bente

  Ja fred til dig og tak for lyd igen 🙂

 • regitze

  wøw. så er det snart fem år siden vi talte om havnefrontens kirsebærtræer første gang, Sifka.

 • Mona Møller

  Hvordan kan du være i tvivl. Vi er her. Nyder dine livskloge tanker og din glæde over alle de små ting, som andre måske vil tillade sig at kalde trivielle. Det er klogt og godt at være i fred med sig selv og sine kære. Dyrk det og dyrk dig selv, til du atter står op en morgen og sprudler af fortæller lyst og lyst til at dele. dele små og store tanker og alle dem der lander lige midt i. midt i livet, midt i stormen, midt i det gode,midt i det forb…… liv, som vi alligevel elsker, på alle måder. Fred til dig og stille fryd over at se livstegn .. her .. igen. Mona

 • ann

  Faldt lige over din blog. Jeg er ny og lusker rundt og læser, lærer, lader mig inspirere, lader mig provokere…..lever 😀 Her ser hyggeligt ud, så jeg vender tilbage – dét kan du være sikker på. Nu smutter jeg lige videre til nogle af dine bekendte, og ser hvad de har på hjerte 😀
  På gensyn

 • Superskurk°

  Tillykke med de 5….
  Jeg har givet dig en blogaward. Prøv at svinge forbi ovre på http://www.super-skurk.dk

 • ann

  Hej dér,
  Jeg har ikke nogle vise ord at skrive til dig, men kan da se at der er flere som kan lide det du skriver og som kan li den person du afspejler. Jeg har læst nogle af dine indlæg og synes godt om det du skriver, og og så din måde at skrive på….så jeg kigger ind igen 😀
  Tak for dit besøg hos mig….dér er læserne heller ikke så højlydte, men JEG kan lide at skrive og fortælle, så pyt med det.
  God weekend.
  Ann

Læg en kommentar

Jimmy