Himmel, se Havet!

Julelys

fredag 9. december 2011klokken 18:45 · 2 kommentarer · Aftenstund, Ve og vel

Når man har ligget på langs, i skiftevis seng, og sofa, i tre dage, og selvom man egentlig ikke er helt på toppen, hvorfra alt som bekendt går nedad igen, og her taler vi om forkølelse og andet ubehageligt fra den skuffe, er det rart af slutte eftermiddagen med at få øje på den kønneste julekugle af dem alle.

Stor fed stemningsmåne, der lyser over Holmbladsgade, og alle de andre sundbyske gader, jeg triller igennem for at kunne indsamle mere alpaka, og endnu en rundpind, inden jeg blæses hjemad til mere sofa og seng.

I morgen er det forhåbentlig gået endnu mere nedad. Og her taler vi igen om forkølelse og andet ubehageligt fra den skuffe. Resten går vel opad, eller hur?

Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

Læg en kommentar

Jimmy