Himmel, se Havet!

Service i særklasse.

fredag 30. november 2007klokken 15:46 · 1 kommentar · Nuet

Det kunne være et par røde støvler, men det er det ikke. Jeg har været på lur i den svenske tøjbutik, og der oplevede jeg ekspedition i særlig særklasse. Det var fabelagtigt. Ingen stress, ingen jag og ingen sure miner.

Bare lige for at nævne det. Jeg bliver ikke betalt eller opnår særlige fordel eller rabat ved at rose forretningen. Jeg fremhæver kun stedet, fordi der efter min mening er for langt imellem snapsene i form af god service i det københavnske forretningsliv.

Did you like this? Share it:

Èn kommentar indtil videre ↓

  • smukke shabby, der ikke har blogspot

    Når jeg kommer forbi den butik så står jeg altid og savler – det er som at lukke et barn ind i en slikbutik – fantastisk butik, men det ved sådan to amar-chicks som os, selvfølgelig 🙂

Læg en kommentar

Jimmy