Himmel, se Havet!

Himmel, se Haven! # 37

lørdag 18. juni 2011klokken 15:16 · 1 kommentar · Haveliv, Nuet

Fredagen stod i sommerfestens tegn, og mens vi pyntede, og gjorde ved, skævede vi til vejrudsigten og skyerne, men det tegnede godt trods byger, og endte ligeså. Det hele holdt. Både pynt, humør og vejr. Bagefter sad vi i sommeraftenens mildhed, og dyppede snablerne i gin og tonic. Og i lidt øl. Vinen må nok vente til en bøf, eller to kommer forbi. Mente de fleste.

Lørdag morgen banker på. Ikke hårdt og ubehageligt, bare lidt træt og mat i sokken.

Jeg har en aftale senere på dagen, men da jeg beslutter mig for at hente jordbær i haven, ryger alt i vasken. Det er ellers ganske målrettet, jeg skridter op af gangen, tager runden, og begynder at plukke af de røde bær. Så ryger frakken, og jeg skifter til havetøflerne. Bare lige et øjeblik, siger jeg, og da jeg igen løfter blikket fra bedene, er tiden fløjet langt ud over hegnet.

Telefonen bliver hevet frem, og jeg tekster et afbud. Beklager i mit stille sind, og halser videre med min lørdag.

Om aftenen er der sommerfest i min baghave. Også de er åbenbart heldige med vejret, for musikken spiller, og stemmerne summer langt ind i sommernatten.

Jeg ser en god film, der ender lige tre minutter for tidligt, så slutningen står stadig uforløst, da jeg tumler omkuld i et behageligt rodsammen af dyne og puder.

Did you like this? Share it:

Èn kommentar indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy