Himmel, se Havet!

Himmel, se Haven! #35

tirsdag 14. juni 2011klokken 14:47 · Endnu ingen kommentarer · Haveliv, Nuet

Indlæggene hober sig op. Jeg har alt for travlt med alt muligt og er for træt, når jeg endelig kan sætte mig tilrette foran skærmen. Faktisk falder jeg ned af stolen og lander blødt i sofaen, hvorefter jeg får klippet utallige kaniner inden jeg omsider falder i søvn i sengen. Med en kat ved siden af hovedpuden.

Den hvidprikkede serviet folder sig beskyttende om en pæn håndfuld jordbær, og jeg har allerede prøvesmagt indtil flere gange, men i dag er det ligesom mere sommerligt og jordbærrødt.

Det er i dag jeg lægger alt fra mig, og pynter bordet med dækkeserviet, kniv, knasesukker, kanelknäcke og de rødeste jordbær. En eller anden historie kører i ørerne, men jeg slukker, og koncentrerer mig full-time om at mase jordbær ud på brødet, og drysse med en smule sødt. Synker ned i stolen, og spiser, knaser og sukker.

Resten af portionen kommer helskindet med hjem, og lyser op efter aftensmaden, som jeg ved var lækker, men egentligt har glemt, hvad var. Hvis du insisterer, kan jeg godt rode det frem, men skal vi ikke bare lade det blive ved det her?

Did you like this? Share it:

Ingen kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy