Himmel, se Havet!

Forårets første

torsdag 24. marts 2011klokken 18:49 · 3 kommentarer · Køkkenskriverier

Mens andre går, og ser på knolde, falder jeg ligefrem over de lange stænger i et supermarked, jeg tilfældigt passerede på vejen hjem i går. Farven er forårskåd, og jeg beslutter mig for at fyre op under det første hold frikadeller i lang tid. Højt og helligt lover jeg, at det bliver ved forårsudgaven, både hvad angår kompot og frikadeller. Altså ingen krumspring og finurligheder, kun det allermest nødvendige. Sukker og vanille. Salt, peber og allehånde.

Røde kartofler fra Din baghave koger i kasserollen, og bagefter vender jeg dem i smør og hakkede urter.

Ingen krumspring og finurligheder. Kun rent forår.

Did you like this? Share it:

3 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy