Himmel, se Havet!

Billedproblemer? Glem det!

fredag 26. oktober 2007klokken 17:30 · 18 kommentarer · Øjeblikke.

Inden jeg gik hjemmefra i morges stak jeg kontanter og kameraet i tasken, og for afsted. Endnu en fredag lå forude, og klokken 16.00 skulle jeg begynde weekenden. Jeg har taget fri nogle dage i næste uge og efter min aftale med den brunøjede, vil jeg være sygemeldt en tid.

Nogle af kontanterne skulle omsættes til lækre kager fra Lagkagehuset, som jeg skulle nyde godt af sammen med kollegerne i pausen, og på vejen hjem fra jobbet ville jeg lige besøge fotohandleren, og høre om, han kunne hjælpe med de forsvundne billeder.

Men én eller anden nar valgte, at løse dét problem for mig, ved frokosttid. Han brød samlige personaleskabe op, og tog for sig af retterne. Deriblandt mit kamera, min mobil og min pung med alt, hvad sådan én indeholder. Tak, din store idiot, for den fede fredagsstemning du efterlod!

Jeg har nu tudet af ærgelse, men om lidt må livet gå videre. Fredagshyggen må ligeså stille indfinde sig, og i morgen må jeg gøre skaden op, og finde regningerne frem.

Did you like this? Share it:

18 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy