Himmel, se Havet!

Slingresøndag

søndag 27. februar 2011klokken 14:22 · Endnu ingen kommentarer · Weekendsysler

Det er ligesom, der ikke rigtig kommer gang i farverne i dag efter den solrige lørdag. Gråt i gråt ligger over hele udsigten. Alligevel tøfler jeg fornøjet rundt, og hygger mig med løst og fast. En maskinfuld vask ud, en ny ind. Indkøb af ny musik, polering af den gamle, hvilket medfører ny viden indenfor iMac’ens letheder.

Om lidt går jeg i køkkenet, og ‘bakker’ op, og håber samtidig på, at ideer til et aftensmåltid også lander på spækbrættet.

Hov, hvad var det? Nye spil? Hmm! Gad vide om de også kan? Ej, det kan de vist. Og således tøfler jeg rundt i mine slingrende søndagsseancer.

 

Did you like this? Share it:

Ingen kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy