Himmel, se Havet!

Vinteren væltet

lørdag 26. februar 2011klokken 15:41 · 1 kommentar · årstider, Indkøb, Weekendsysler

Modvinden forsøger sig med at blæse den nyligt tilegnede forårsfornemmelse fuldstændig ud af kroppen på mig, da jeg drejer om hjørnet med kursen sat stik mod en citrontærte. En fransk af slagsen. Og en med hindbær.

Vinteren taber ellers terræn, og forårsfornemmelsen fik jeg opgraderet, da jeg trillede Indre By tyndhudet, og konstaterede, at både stole og borde så småt var kravlet ud på fortovene, og havde slået sig stort op med klartfarvede fleecetæpper henslængt over stoleryggene. Folket svøber, og sætter sig. Nipper latte. Eller cappu. Eller bare kaffe. Sort. Griber oprørsfanen, og byder skuttende vinteren trods, mens skeerne drejer i de snehvide kopper.

Hjertestrengen er spændt, og musikken binder båndsløjfen blødt op med Buddha og blidhed.

Og så drejer jeg om hjørnet, og modvinden forsøger sig. Men kun for en stund. For med kurven fuld af indre fred, og franske tærter vender jeg TrilleNyx, og lokker vinden over på min side.

Hjemme er hjertestrengen er atter spændt, og musikken binder en ny båndsløjfe af mere Band of Horses. Købt på iTunes for et øjeblik siden.

Did you like this? Share it:

Èn kommentar indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy