Himmel, se Havet!

Bjørnen i fåreklæ’r.

søndag 21. oktober 2007klokken 09:35 · 6 kommentarer · Strik

Jeg har vrøvl med mit hukommelseskort. Når kortet kommer i kortlæseren skal det scannes og bagefter mangler der billeder, også nogle der ellers ikke før har været vrøvl med. Jeg har lige prøvet igen, og nu kan jeg slet ikke se billederne. De er nummereret på skærmen, men jeg kan ikke klikke noget frem på skærmen!?

Så indtil videre er jeg billedløs.

Måske virker jeg udadtil rolig og afklaret, men det er jeg ikke. Jeg hader når, der er noget glat, og jeg ikke ved, hvad jeg skal gøre ved det.


Strikketøjet til Bjørnen skrider frem, og fakta er et bundt Kauni på 210 gram. Der er rigeligt til et stort halstørklæde.

Jeg har slået 40 masker op på en rundpind 4½. Pind 5, synes jeg alligevel, blev for løst. Den første maske på hver pind løfter jeg løs af, og derefter strikker jeg bare ret derudaf.

Jeg har fra andre kloge strikkekoner erfaret, at det er bedre at strikke på rundpind, også når man strikker frem og tilbage. Det giver en behageligere arbejdsstilling, og belaster ikke hænder og håndled.

Did you like this? Share it:

6 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy