Himmel, se Havet!

Garnpoesi

lørdag 5. februar 2011klokken 11:58 · 3 kommentarer · Køkkenskriverier, Kreativitet, Weekendsysler

Inspiration, fornemmelser og forvarsler kan jeg hente mange steder. Seneste da jeg rørte dej til lørdagens morgenmåltid, måtte jeg sande, at Garnudsalgets poetiske garnnavnesætter havde haft held til at påvirke mit valg af krydderi til de pandepletter, der gled ned på tallerkenerne i morges.

Meningen med de inspirerende naven er jo i bund og grund at skabe garnlyst, og garnlyst får jeg da også, og lader tankerne stille summe omkring ideer til lidt ulden pandekage med kardemomme og et strejf af fuldmodne solbær.

Did you like this? Share it:

3 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy