Himmel, se Havet!

Kranernes tilbagekomst

søndag 23. januar 2011klokken 09:32 · 1 kommentar · Morgenstund

Nu med struds? Der skuer mod nye horisonter. Bryggebjerge med moské, der ikke længere er måske. Koncerterne ligger stille, og hviler ud efter veloverstået dåd, mens nyheder findes frem til de første rundkastninger. I perlegrå og rosa.

Men en struds!?

Did you like this? Share it:

Èn kommentar indtil videre ↓

  • Anne F

    Jamen dog, jeg håber det bliver en flot Moske’ . Med minareter og hele halløjet. Måske er det ok, hvis ikke der kaldes, højlydt til bøn fem gange dagligt. Men selv nyder jeg når kirkerne her omkring ringer med klokkerne. Om end jeg ikke er medlem af foretagendet.
    Strudsene er der åbenbart gang i, i disse tider. Jeg har en i mit værksted, som dog er iført papir trusser og pil. For ikke at tale om lyset i bagpartiet. Den er dog noget mindre en din struds.

Læg en kommentar

Jimmy