Himmel, se Havet!

Meget af det bestemmer vi selv

fredag 31. december 2010klokken 12:05 · 13 kommentarer · Nytår

Lige ud af posen. 2010 var et møgår! Jeg ville have skrevet – et lorteår. Så nu er det gjort. Don’t look back, så det gør jeg ikke, men meget møg var henover.

Og lærte jeg så noget af det? Mon ikke!

Og som snefnug, der glimtende kommer dalende ned, kommer forløsningen løbende til undsætning og trøst. Alt sammen i december. Ord lejrer sig blidt i mit hjerte, og hjernen lyser op igen op i et smil, og ser på tingene med friskhed i blikket. Dominobrikker, korthuse og ti-ører vælter, og falder bragende og befriende omkuld. Lige for fødderne. Og jeg bøjer mig ned, og samler et kort op fra bunken, og læser lidt af fremtiden, der venter forude. Løfter sløret forsigtigt, og ser nærmere på valgene.

Det er smukt. Som sne bag frosne, lettere beskidte, rude, men meget, meget smukt. 2011 bliver et godt år, hvis jeg vil.

Godt nytår, allesammen!

Did you like this? Share it:

13 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy