Himmel, se Havet!

Weekendfryd.

lørdag 29. september 2007klokken 08:23 · 7 kommentarer · Øjeblikke.

Fredag aften blev tilbragt i sofaen, med fredagsslik og strikketøj, foran fjernsynet. Aftensmaden var simpelhen et par flade med leverpostej og hjemmesylt. Jeg nyder altid at nå frem til ugeslutningen, men denne fredag var glæden særlig og meget, meget stor.

I morges, meget tidligt, vågnede jeg og troede, at jeg skulle på arbejdet. Pyha, hvilken lettelse da jeg blev klar over, at det var lørdag!

Lidt senere dumpede avisen ind, og jeg nød den i ro og mag inde i stuen, hvor der stadig hang et duftspor efter kollegaens cigaretrygning i går. Jeg har ellers et røgfrithjem, men en sjælden gang bliver der udstedt dispenstion, og eddikeskålene stillet frem for natten.

På køkkenbordet står en portion hvedemelsdej med rosiner og en skefuld ‘citronkurt’ og vokser sig stor. Vasketøjet snurrer lystigt og livet er godt.

Did you like this? Share it:

7 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy