Himmel, se Havet!

Eftermiddagslur.

søndag 23. september 2007klokken 17:50 · 7 kommentarer · Tanker om ting og tilstande.

Noget i mig kræver ekstra søvn, så jeg har brugt det meste af eftermiddagen på at træne til ‘morfarmesterskabet’. Jeg er god til det, og jeg sover med god samvittighed. Måske skyldes det at jeg er uvant i min nye udadvendte stil, måske er det bare vejret. Underordnet!

Nu er jeg frisk til aftenens fortsættelse på ‘Forbrydelsen’. Karakteren Sara Lund har fået ny islænder, der nok skal sætte gang i strikkepindene og måske også i nye sagsanlæg, eller har designerduoen ‘Gudrun & Gudrun’ fået et mere afslappet forhold til tingene. Kan man tage patent på ældgamle traditionelle strikkemønstre?

Efter ‘Forbrydelsen’ sender svenskerne et afsnit fra den engelske serie ‘Wire in the blood’ med Robson Green. Det er ren guf.

Guf er der også i løs vægt på tanken til nedsat pris…

Did you like this? Share it:

7 kommentarer indtil videre ↓

 • Madame

  Her er vi også friske til at se ‘Forbrydelsen’ om lidt. Jeg tror også, at Sara Lund kan få gjort islændersweateren moderne igen. Den er ændret lidt siden, jeg havde én i 70’erne – den sidder nu som sprøjtet på.

 • Marianne's mening

  En prefekt søndag 🙂
  Jeg har lige slået om og skal også se Fobrydelsen. Tak forsi du mindede mig om den 🙂

 • Lene

  Og jeg håber,serien stadig er god, forhåbentlig har familien optaget den til mig. ha en god dag

 • Lisen

  Jeg tog også en morfar igår eftermiddags, hvilket betød at jeg først kom til at sove kl. 1.30 i nat. Jeg fatter ikke hvorfor jeg tror at jeg kan sove om eftermiddagen, og så sove igen om natten!

  Men forbrydelsen var god… præcis som den plejer!

 • Nina

  Jeg tog altså også lige 100 m sofa i flere timer i går, mens der var atletik på TV2 – og jeg vandt også!

  Forbrydelsen derimod – den er jeg ikke på, selvom jeg godt kan lide Saras sweater!

 • Nina

  Kom forresten ti at læggen en lille udfordring til dig ovre på min blog, hvis du skulle få lyst!

 • Sifka

  Nina* Tak jeg vender tilbage til den:)

Læg en kommentar

Jimmy