Himmel, se Havet!

Eftermiddagslur.

søndag 23. september 2007klokken 17:50 · 7 kommentarer · Tanker om ting og tilstande.

Noget i mig kræver ekstra søvn, så jeg har brugt det meste af eftermiddagen på at træne til ‘morfarmesterskabet’. Jeg er god til det, og jeg sover med god samvittighed. Måske skyldes det at jeg er uvant i min nye udadvendte stil, måske er det bare vejret. Underordnet!

Nu er jeg frisk til aftenens fortsættelse på ‘Forbrydelsen’. Karakteren Sara Lund har fået ny islænder, der nok skal sætte gang i strikkepindene og måske også i nye sagsanlæg, eller har designerduoen ‘Gudrun & Gudrun’ fået et mere afslappet forhold til tingene. Kan man tage patent på ældgamle traditionelle strikkemønstre?

Efter ‘Forbrydelsen’ sender svenskerne et afsnit fra den engelske serie ‘Wire in the blood’ med Robson Green. Det er ren guf.

Guf er der også i løs vægt på tanken til nedsat pris…

Did you like this? Share it:

7 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy