Jeg har læst min avis og har fået skrevet et par mails, der lå for tur efter, at jeg i et par dage har været blokaderamt.
Tiden glider mig i møde, og jeg går agurk i køkkenet. Nej, jeg har ikke dårlig samvittighed over, at jeg ikke styrter ud i det gode vejr. Jeg har brug for at være mig, alene med mig og med sporadiske indslag fra Bjørnen.
Agurk er nøgleordet for det første, jeg har fået fra hånden i køkkenet. Jeg går virkelig agurk og tilsætter sære blandinger til de sprøde agurker, der havner i skoldede, atamonskyllede glas til senere fryd og fornøjelse.
Politiken har i dag et tillæg med en madfortælling af Bo Bech ‘Alkymisten’ og jeg er målløs. Det må være en oplevelse at spise hos den mand.
Blandt underlighederne i dette tillæg, er der også en opskrift på surdejbrød, og kommer der nok tid strømmende, vil jeg kaste mig ud i et forsøg. Det ser nemlig godt ud det brød, der kan komme ud af den surdej.
Eddikelugten står i næsen, og vil være mit dufttæppe, mens jeg når bunden i æblekassen. Nu skal ungernes yndlingssyltetøj laves sammen med et enkelt forsøg på fornyelse.
2 kommentarer indtil videre ↓
Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.