Himmel, se Havet!

Kommende morgenbrød

lørdag 23. oktober 2010klokken 09:00 · 3 kommentarer · Morgenstund

I den grønne skål opløser jeg gæren, blander lidt mere vand i, og tilsætter lidt af den mørke maltmel, der fremkalder billeder af dampende kaffekopper for mit indre blik, men det må vente, tænker jeg, men skyller alligevel kaffeglasset af. Så er det klar, når tiden kommer.

Ølandshvede og sigtet spelt. Krydret æblemarmelade. Æltning. Og nu står det under den stribede hævepose, og putter sig. På køkkenbordet.

Bilerne er så småt blevet trukket fri af kantstenene, og trækker langstrakte lyde ud af de våde gader. Ind imellem titter stilheden frem igen, mens mågervinger maler himlen grå med dråberne hentet fra det regntunge skydække.

Did you like this? Share it:

3 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy