Himmel, se Havet!

Labre luffer

søndag 10. oktober 2010klokken 17:20 · 2 kommentarer · Strik

Vist har jeg da strikket med to farver før, men alligevel er det første gang, jeg strikker vanter med mønster. Det ender helt sikkert som et par labre, lune luffer. Jeg strikker to på næsten én gang, det kan jeg det nu bedst med, for så har jeg bedre kontrol over strikkefastheden.

Garnet er fra Slavi og er henholdsvis Heaven’s Hand og Cascade 220. Strømpepindenindene er af ædeltræ og bambus i tykkelse 4. Opskriften har jeg fundet her.

Og mens jeg hviler ørerne med lidt vantestrikning, går der en prås op for mig omkring navnet ‘Spitfire’, men bedre sent end aldrig, som man siger.

Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy