Himmel, se Havet!

Lemon merengue

tirsdag 28. september 2010klokken 08:07 · 2 kommentarer · Morgenstund

Himlen er pisket til marengs. Voldsomt forslået ligger den perlegrålig, og kommer sig bag Universitets gamle mure. Man skutter sig, og lukker vinduer på badeværelser. En kvinde råber sine huslige ønsker ud til manden i brusebadet. Vandet risler i rørene. Forstøver til dråber, og varmen breder sig i kroppen.

Kaffe.

Nej, grød med knasesukker. Trangen til sødt fornægter sig ikke, og vokser i takt med mørket om morgenen. Kaffen vil jeg glæde mig til. Nykværnede bønner der udsendes, når vandet rammer. Koppens runding i hånden og skeens klirren samtidig med at latteren klinger, og søger mod loftet.

En anden ske hviler mod en tom bund. Kurven er pakket. Jeg må gå.

Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy