Himmel, se Havet!

Nældens rod

søndag 26. september 2010klokken 10:32 · 1 kommentar · Ve og vel

På skrivebordet ligger en lille planche med nakkeøvelser. Siddende på min skrivebordsstol kan jeg eftergøre, hvad den sandsynligvis nakkefriske model viser, der er godt for sådan én som mig.

Efterhånden som akupunkturen virker, og jeg dermed har fået styr på smerterne, er bevægeligheden vokset, og jeg drømmer om både fitness og fysioterapi. Når smerterne er omtrent væk i længere og længere perioder, undrer det mig, hvorfor jeg ikke må træne og få fysioterapi. Lige indtil jeg sidder på stolen, og laver øvelserne!

Sved på panden! For fanden!

Der er taget fat om nældens rod, men planten skal forsigtigt vrikkes løs, og hives langsomt op, så jeg sikrer mig, at jeg får det hele med.

Og nu skal jeg have kaffe!

Did you like this? Share it:

Èn kommentar indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy