Himmel, se Havet!

Breakfast at Burger King

søndag 12. september 2010klokken 18:51 · 6 kommentarer · Indkøb, Weekendsysler

Sneleoparden er flyttet ind. Vi hentede hende igår på Vesterbro. Smuk, slank, feminin og hurtig. Farligt afhængighedsskabende. Og nu vi var dér inde i byens hektiske liv, og nu dagen var blevet en særlig af slagsen, kunne vi ligeså godt skeje ud, og frådse i forbudte fødevarer.

Forandringen efter sneleopardens indflytning er stor, og udfordrende. Så meget, at skrivebordet har vendt sig mod lyset i bar ærefrygt for den sølvmatte overflade. Og jeg bøjer mig mere og mere i støvet for dens lethed. Overskuelighed og pyha, hvor havde hun dog ret!

Jeg er kommet langt på en weekend, men der er stadig mangler i min nye verden, og jeg udforsker stædig og stadig ukendt terræn. Sådan skridt for skridt.

Did you like this? Share it:

6 kommentarer indtil videre ↓

Læg en kommentar

Jimmy