Himmel, se Havet!

Sej service

søndag 29. august 2010klokken 18:30 · 7 kommentarer · Indkøb, Ve og vel, Weekendsysler

Jeg går med nogle meget seriøse overvejelser om, at blive en rigtig haj til strikning. Så nu har jeg shoppet adskillige nøgler, og bundter hjem til den i forvejen velassorterede garnsamling. Mange vil nikke bifaldende, når jeg ytrer, at garn kan man ikke få for meget af. Ikke sandt!?

Jeg besluttede forleden at stifte bekendtskab med Cascade 220, og fandt både garn og strikkebog hos Slavi, der fandeme også leverede helt til hoveddøren. Og så på en søndag. Det kalder jeg sej service.

Efter en meget begivenhedsrig weekend vil jeg nu lade mig falde omkuld i sofaen med min strikkebog og garnpakke. I’m efterhånden worth it.

Og gæt lige hvem, der har været forudseende nok til at tage en fridag i morgen?

Did you like this? Share it:

7 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy