Himmel, se Havet!

Skipperstuen

mandag 16. august 2010klokken 16:46 · 6 kommentarer · Fest og fejring

De allerbedste gaver er uomtvisteligt dem, man på forhånd ikke aner, at man ønsker sig. Så i går da jeg sad med presenten på skødet, og løsnede bånd og papir, tænkte jeg ved mig selv, har jeg virkelig ønsket mig et bræt!? Og da jeg vendte det, vidste jeg med ethundrede procents urokkelig sikkerhed, at ja!, det havde jeg.

En skøn fødselsdagsgave blev leveret direkte på hjemadressen i følgeskab med det bedst tænkelige selskab samt en boxfuld af den fedest is ever. Hvor dejligt er det ikke lige, hva’!?

Did you like this? Share it:

6 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy